VERKOCHT

Antwerpen – Te renoveren herenhuis met authentieke elementen.

huis - maison
€ 285.000

Referentie: LVL-HTB

Beschrijving:

Een huis naar jouw smaak zonder de hoge kostprijs van nieuwbouw? Dat kan met dit te renoveren herenhuis! Dankzij de authentieke elementen en grote ruimtes kan hier een modern maar toch bijzonder stijlvol droomproject van gemaakt worden.

Dit herenhuis is gelegen vlakbij het hippe Zuid in een verkeersluwe straat in de wijk Brederode. Dankzij de vele tweeverdieners met jonge kinderen en de uitstekende ligging is Brederode een van de snelst opwaarderende wijken in Antwerpen.

Dankzij de grote open leefruimte met open haard en de grote slaapkamers krijgt u toch veel licht en ruimte in het midden van ’t Stad. En op het zuidwest georiënteerde terras kan u ook steeds buiten genieten.

De badkamer biedt meer dan voldoende plaats voor een bad, douche, twee lavabo’s. Dankzij de aparte wasplaats, apart toilet en ruime kelder is deze woning ook bijzonder praktisch.

Hoewel de structuur en de stabiliteit van de woning uitstekend in orde zijn, behoeft het interieur en de isolatie wel een grondige renovatiebeurt.

Dankzij het uitstekende openbaar vervoer of de gemakkelijke verbinding naar de E19 en E34 zijn Antwerpen, Mechelen, Gent of Brussel gemakkelijk te bereiken. En de vele scholen, supermarkten, gezellige pleinen, parken en leuke cafeetjes en restaurantjes garanderen een uitstekende levenskwaliteit.

Deze woning wordt rechtstreeks door de eigenaar verkocht. Geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met de eigenaar via 0479 50 78 57

Hof ter Bekestraat 34

2018 Antwerpen

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 145 m²
Oppervlakte perceel: 76 m²