VERKOCHT

Deurne – Ruim herenhuis met authentieke kenmerken

huis - maison
€425.000

Referentie:

Beschrijving:

Ruim herenhuis met authentieke kenmerken!

Dit ruime herenhuis is centraal gelegen in een winkelstraat met relatief weinig verkeer. Dichtbij openbaar vervoer en de diverse uitvalwegen naar de autostrade en de ring van Antwerpen, met het Boekenbergpark, Rivierenhof en Te Boelaerpark in de directe
omgeving. De indeling van de woning is ideaal voor een vrij beroep of voor een kangoeroewoning.

Op het vrij in te delen gelijkvloers met hoge plafonds en glas-in-lood deuren bevindt zich de zeer mooie inkomhal met originele moulures op plafond en muurpilasters, zijn er 3 kamers (waarvan 1 met glas-in-lood lichtkoepel), een aparte toiletruimte en ruimtes voor installatie van keuken en badkamer. Ook is er toegang naar de ruime kelders met stahoogte onder het huis.
Door de groteschuifdeur achteraan kan je naar de grote tuin op het Zuiden. Die is ingedeeld in een kleine stadstuin met daarachter een grote biologische groententuin, een houtberging en serre. De eerste verdieping wordt gebruikt als leefruimte met grote living met houtkachel en bibliotheek, kleine kantoorruimte, grote keuken met eethoek, kleine badkamer met bad, douche, WC en lavabo. Een buitenterras is ook aanwezig. Op de tweede verdieping zijn er twee grote slaapkamers en een kleine slaapkamer die momenteel dient als dressing. De woning beschikt over zonnepanelen, heeft een nieuw geïsoleerd dak en wordt verwarmd d.m.v. elektrische radiators. Geïnteresseerden mogen rechtstreeks contact opnemen met chrimi@scarlet.be of via 0495/57.30.75.

Herentalsebaan 350

  2100 Deurne

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Tuin: 340m²
Terras: 6m²
Bewoonbare oppervlakte: 250m²
Oppervlakte perceel: 420m²
KI: €1323
EPC: 553 kWh/m²