VERKOCHT

Erpe-Mere – Instapklare woning met tuin, garage en ruime kelder.

huis - maison
€ 439.000

Referentie: RP - ER

Beschrijving:

Bent u ook op zoek naar een instapklare woning met tuin, garage en ruime kelder? Dan is deze woning met 2 slaapkamers iets voor u. Deze woning met uitstekende energieprestatie werd in 2006 gebouwd. Op het gelijkvloers zal u zien dat de lichtrijke woonkamer over een gezellige gashaard beschikt en rechtstreeks uitkomt op de halfopen keuken. Vanuit de woonkamer geniet u van een weids uitzicht op landerijen. Ook beschikt de woning over een ruime badkamer met zowel een bad als een douche, 2 aparte toiletten en een traplift. In de onderhoudsvriendelijke, zuidelijk georiënteerde tuin met ruim terras, voorzien van zonnewering, is het ook buiten aangenaam vertoeven.

Aangezien de woning volledig onderkelderd is, zal het u aan berg- of hobbyruimte niet ontbreken. Bovendien kunt u in de ruime garage met gemak 2 auto’s parkeren. Buiten bestaat ook de gelegenheid tot 5 autostaanplaatsen. Verder heeft u nog de mogelijkheid om het aanwezige meubilair mee over te nemen. De woning is vlot bereikbaar en ligt in de nabijheid van handelszaken en de oprit van de E40.

Geïnteresseerde kopers kunnen dagelijks vanaf 13u contact opnemen met de eigenaar via 0478/35.66.97. De kijkdagen zullen plaatsvinden op zondag en gebeuren volgens afspraak gedurende 20 minuten per bezoeker. Hierbij wordt u evenwel verzocht om de Corona maatregelen in acht te nemen. Vastgoedmakelaars gelieve zich te onthouden.

Oudenaardse Steenweg 533

9420 Erpe-Mere

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 149 m²
Oppervlakte perceel: 883 m²