NIEUW

Exclusief veelzijdig gebouw op prachtige locatie in Eeklo

huis - maison
€530.000

Referentie:

Beschrijving:

Bent u op zoek naar een uniek gebouw dat luxe en prestige uitstraalt en tegelijkertijd warmte en geborgenheid biedt? Lees dan zeker verder!

Centraal gelegen op rij-, fiets- en wandelafstand van winkels, scholen, stadscentra en andere voorzieningen staat dit premium afgewerkte pand. Het bestaat momenteel uit 4 kantoren, een grote vergaderzaal, sanitair blok met 2 toiletten + ruime lavabo en een imposante inkomhal met receptie.

Alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen, waaronder veel duurzame natuursteen. Opvallend is de opbouw in symmetrie met grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. De ruimtes bieden uitzicht op een verrassende patio en aangelegd groen, waterpartijen, paden en ‘pleintjes’ met karaktervolle bomen.

Dit pand is multifunctioneel inzetbaar voor privé/professioneel gebruik, maar volledig privé is ook perfect mogelijk. Sommige ruimtes dienen hiervoor wel herdacht te worden en een keuken en badkamer geïnstalleerd. Parking is aanwezig voor een totaal van 7 auto’s en toegankelijk aan de voorkant via de Leopoldlaan en achteraan via de Brugsesteenweg.

Samengevat: de ruimtelijke beleving, lichtinval en gevoel van privacy creëren rust en een positieve persoonlijke dynamiek en ervaring.

Geïnteresseerden mogen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar via leopoldlaan37@gmail.com of via 0475/49.74.78.

Leopoldlaan 37

9900 Eeklo

Slaapkamers: 2
Bewoonbare oppervlakte: 208m²
Oppervlakte perceel: 1187m²
EPC: D