NIEUW

Groot instapklaar appartement te Borgerhout

appartement
€199.000

Referentie:

Beschrijving:

Bent u op zoek naar een mooi, groot (100m²) en centraal gelegen appartement met twee slaapkamers? Dan is dit gezellig appartement iets voor u!

Bij het binnenkomen ervaart u meteen de gezellige inkomhal met mooie tegelvloer die naar de verschillende ruimtes leidt. Links bij het binnenkomen heeft u een eerste, lichtrijke, slaapkamer van +-12m². Aan de rechterkant van de inkomhal is er een kleine berging waar u eventueel uw wasmachine en droogkast kan installeren. Naast deze berging bevindt zich de badkamer. Deze beschikt over mooie witte tegels aan de muur rond het bad met douchekraan alsook dezelfde tegelvloer als in de inkomhal. Er is hier ook een toilet , een enkele lavabo en een handdoekradiator aanwezig. Naast de badkamer, hebt u de tweede slaapkamer van +-15m². Ten slotte heeft men de aangename leefruimte met heel veel lichtinval. Bovendien zijn alle ramen dubbelglas en zijn er elektrische rolluiken geïnstalleerd. Naast de leefruimte heeft u ook meteen de open keuken met alle nodige apparatuur.
Dit gelijkvloers appartement is instapklaar en er werd recent in een groen dak geïnvesteerd. Ten slotte is het nog belangrijk om mee te delen dat het stadscentrum, openbaar vervoer en verbindingswegen allemaal zeer makkelijk toegankelijk zijn. Het kan eventueel als opbrengsteigendom dienen.

Geïnteresseerden mogen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar via het telefoonnummer 0472.33.72.01 of of via mail op s.van.eynde@outlook.be.

Berchemlei 1 Bus 2 

 2140 Borgerhout

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Living: 26m²
Keuken: 9m²
Garage: Neen
Tuin: Neen
Terras: Neen
Bewoonbare oppervlakte: 100m²
KI: €721
EPC: 233kWh/m²