VERKOCHT

Grote en lichtrijke ééngezinswoning te Brasschaat!

huis - maison
€665.000

Referentie: HH-PVM

Beschrijving:

Plan uw bezoek in met de eigenaars via mail: Heiken@outlook.be

Deze schitterende in 2006 volledig gerenoveerde woning is gelegen in een gegeerde wijk in een fietsstraat. Ze geniet van een goede bereikbaarheid en een uitstekende landelijke ligging net buiten het centrum met scholen, winkels en openbaar vervoer in de nabijheid.

Op het gelijkvloers vindt u de inkomhal, de ruime leefruimte met bureau, ideaal voor telewerk of afgesloten praktijkruimte en met zicht op de gezellige tuin met ruime terrassen, een uitgeruste open keuken met kookeiland om uw favoriete gerechtjes klaar te maken en tenslotte vindt u hier ook nog een ruime was/technische ruimte terug. De volledige gelijkvloers geniet van vloerverwarming.

Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers van 34m², 15m², 14m² en 17,5m². De master bedroom beschikt over een dressing en een aparte badkamer met ligbad en brede inloopdouche, ook de 4e slaapkamer beschikt over een badkamer ensuite met een ruime inloopdouche. Er is ook een derde, onafhankelijke badkamer met inloopdouche aanwezig. De 4 slaapkamers beschikken over airconditioning voor zowel het koelen als het verwarmen van de ruimte. Bovendien is er ook een ruim dakterras en een apart toilet aanwezig.

Deze woning werd afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen en voorzien van kwaliteitsvolle apparatuur. Zo vindt u doorheen heel de woning domotica terug, een hoog rendement verwarmingssysteem op gas, zonnepanelen (4000W), zonneboiler (750L), regenwaterput (10.000L) aangesloten op 3 toiletten en 2 buitenkranen, nieuw dak met hoogwaardige isolatie, ventilatiesysteem D, een ingebouwd stofzuigersysteem en nog veel meer!

Extra troeven zijn: Op 500m vindt u een wandelbos, op 3km een kinderboerderij, op 2km een park met speeltuin en op 1km de Open Golf Brasschaat.

Geïnteresseerden mogen rechtstreeks een bezoek inplannen met de eigenaars via het volgend e-mailadres: Heiken@outlook.be

Het Heiken 10

2930 Brasschaat

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Living: 84m²
Keuken: 27m²
Tuin: 275m²
Terras: 98m²
Bewoonbare oppervlakte: 282m²
Oppervlakte perceel: 557m²
KI: €2002
EPC: 170kWh/m²