VERKOCHT

Hoboken – Knusse rijwoning in het hart van gezellige volksbuurt.

huis - maison
€ 229.500

Referentie: KO-HO

Beschrijving:

Knusse rijwoning met 2/3 slaapkamers en ruime tuin met achterom in gezellige volksbuurt. Met diverse voorzieningen (winkels, openbaar vervoer etc.) om de hoek en op loopafstand van zwembad Sorghvliet, Park Broydenborg en het Meerlenhofpark. Gunstig gelegen in centrum van de wijk met uitvalswegen binnen 5 autominuten te bereiken. Deze woning kenmerkt zich door de knusse indeling, compleet vernieuwde elektriciteitsvoorziening en de diepe, ruime tuin van 80m2 op het Oosten georiënteerd met een terras van 18m2 en een tuinhuis als berging.

Op het gelijkvloers bevindt zich de knusse living, de ruime keuken, badkamer met douche en lavabo en toegang naar de tuin. Via de vernieuwde traphal naar de 1e en 2e verdieping met op de 1e verdieping een ruime slaapkamer en een kleine slaapkamer, beide voorzien van laminaatvloer en op de 2 verdieping een knusse zolderruimte die op dit moment als 3e slaapkamer is afgewerkt.
De ramen van de woning zijn voorzien van kunststof kozijnen met automatische rolluiken aan de voorzijde en handmatig bediende rolluiken aan de achterzijde van het gelijkvloers.

Er bestaat een mogelijkheid om de huur van een garage over te nemen (op 5 minuten wandelafstand van de woning).

Geïnteresseerden mogen contact opnemen met de eigenaar via 0477 946 331 of via sdasilva.vista@gmail.com

Moretusstraat 37

2260 Hoboken

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 120 m²
Oppervlakte perceel: 135 m²