NIEUW

Karaktervolle half open bebouwing te koop

huis - maison
€765.000

Referentie: RP-HDL

Beschrijving:

Deze nieuwe en lichtrijke woning boordevol karakter en stijl is ideaal voor grote gezinnen. Het pand bevindt zich op een rustige ligging in een aangename straat in de nabijheid van het station, winkels, scholen, natuurgebieden en sporthal en is slechts enkele autominuten verwijderd van de ring.

Indeling:

Gelijkvloers: inkom met toilet, gezellige woonkamer, leefkeuken met prachtige koepel, wasplaats, ruime slaapkamer met dressing, eerste badkamer met toilet + dubbele lavabo + douche en de garage.

De 1e verdieping: prachtige vide en overloop naar 2 slaapkamers met dressings, een kantoor en badkamer met toilet + dubbele lavabo + douche + bad.

De 2e verdieping: ruime geïsoleerde zolderruimte.

Buiten geniet je van een ruime oprit en een prachtig aangelegde, oost gerichte tuin met terras en tuinhuis.

Extra troeven: Vloerverwarming op gas. BEN woning een EPB van 7, 5 jaar vrij van onroerende voorheffing. Zonnepanelen + batterijlader. In de hele woning is er bijzonder veel aandacht geschonken aan een het creëren van veel lichtinval voor meer ruimtegevoel.

Kijk voor een virtual tour op: https://360.zibber.be/share/collection/7vf0r

Geïnteresseerden mogen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar via  rogerpeerenbooms@hotmail.com of via 0472/52.61.16.

Slaapkamers: 3
Badkamers: 7m²
Living: 27m²
Keuken: 24m²
Garage: 27m²
Tuin: 374m²
Bewoonbare oppervlakte: 300m²
Oppervlakte perceel: 564m²
EPC: 7 kWh/m²