NIEUW

Kwaliteitsvolle villa te koop te Erps-Kwerps!

huis - maison
€795.000

Referentie:

Beschrijving:

Deze prachtige instapklare woonst met karaktervolle gevel is de ideale gezinswoning. Centraal gelegen en in de onmiddellijke nabijheid van het station, winkels, scholen en andere dagelijkse voorzieningen. Vlotte verbinding met snelweg E40 richting Brussel en N2 richting Leuven.

Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, lichtrijke living met haard en open eetkamer, zeer ruime kuiken met ontbijthoek, wasplaats met inbouwkasten, toilet, dubbele garage met elektrische poorten voor 2 wagens. Eerste verdieping: ruime overloop, imposante master bedroom met prachtige hoge plafond, dressing en ensuite badkamer, 2 slaapkamers met toegang tot douche en toilet, een 4e slaapkamer van maar liefst 36 m2. Verder profiteer je hier van volop bergruimte en andere mogelijkheden door de geïsoleerde zolder en de volledige onderkeldering van de woning. De ruimtes in de kelder (totaal 112 m2) zijn gemakkelijk in te richten als slaapkamer/wijnkelder/houtopslag/muziekkamer en is voor een groot gedeelte ook waterproof. Beneden vanuit quasi alle ruimtes zicht op een discrete, groene, onderhoudsvriendelijke tuin met mooi terras, vijver met koi en tuinhuis. Aan de zijkant van de woning is er een mooie serre te vinden voor kruiden en groenten.

Extra troeven: Extra parkeergelegenheid voor de woning, veel opbergruimte, bouw van ZEER goede kwaliteit, zonnepanelen met certificaten van 450 € per stuk.

Geïnteresseerden mogen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar via crossborder@skynet.be of via 0476/81 47 00.

Kammestraat 43

3071 Erps-Kwerps

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Living: 55m²
Keuken: 30m²
Garage: 2
Tuin: 1600m²
Terras: 67m²
Bewoonbare oppervlakte: 270m²
Oppervlakte perceel: 1800m²
KI: €2949
EPC: 155