Mechelen – Authentieke gerenoveerde stadsboerderij met luxe extra’s.

huis - maison
€ 520.000

Referentie: KT-ME

Beschrijving:

Net buiten het centrum van Mechelen gelegen voormalige stadsboerderij, gerenoveerd naar een unieke, moderne, hedendaagse woning met behoud van verschillende authentieke elementen, zoals bv. de binnendeuren en enkele schouwen/vloertjes. Diverse winkels en recreatieve gelegenheden op wandel/fietsafstand en de verbinding met de E19 op 10 autominuten. Via de entree van de woning de inkomhal met apart toilet en vestiaire die zowel toegang geeft tot de wasplaats en de ruime garage als tot het zeer open en ruime leefgedeelte met een open keuken met eetplaats en keukenberging, en de bijzonder ruime en lichtrijke living. In de -voor een stedelijke omgeving – verrassend grote tuin is er voldoende aanplanting van bomen, leibomen en struiken om privacy te creëren.

Op de 1 e verdieping bevinden zich de master bedroom met eigen dressing, de zeer luxe badkamer met o.a. een breed ligbad en Turks stoombad, een 2e slaapkamer en een ruime, evt. om te bouwen
bureauruimte. Op de 2e verdieping (voorzien van airco) via de overloop toegang tot een heuse (evt. over te nemen) cinemaruimte, 3e slaapkamer en berging. Geïnteresseerden mogen contact opnemen met de eigenaar via koen.tambuyzer@telenet.be of via 0477/82.41.64.

Nekkerspoelstraat 395

2800 Mechelen

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Bewoonbare oppervlakte: 300 m²
Oppervlakte perceel: 540 m²