VERKOCHT

Modern gerenoveerd appartement te koop op toplocatie in hartje Antwerpen

appartement
€205.000

Referentie:

Beschrijving:

Deze woonst bevindt zich in het doodlopende stuk van de Van Stralenstraat waardoor er geen sprake is van verkeersoverlast. Aan het einde van de straat bevindt zich het belangrijke busstation F. Roosevelt en op zo’n 500m wandelen tref je het treinstation Antwerpen-Centraal en de zoo van Antwerpen aan. Ook velofietsen, tramhaltes, scholen, winkels, de bibliotheek,… liggen allen gewoon om de hoek. Ook de verbindingswegen zijn gemakkelijk bereikbaar. Daarmee geniet deze locatie een mobiscore van maar liefst 9,9/10. Hierdoor is deze woning ook gemakkelijk te verhuren en eveneens interessant als opbrengsteigendom.

De woning bevindt zich op het gelijkvloerse verdiep in een gebouw met nog drie andere jonge en vriendelijke eigenaars op de verdiepingen erboven.
Bij het binnenkomen van de woning zal u meteen de hoge plafonds en de slimme indeling van de woning opmerken, wat een gevoel van ruimte creëert. Mooi eiken parket wordt er afgewisseld door tegels in natuursteen. Dit zorgt voor een luxueuze afwerking.

Bij het binnenkomen, komt u in de leefruimte terecht: Een open keuken, volledig uitgerust met alle nodige apparatuur en plaats om te eten, met aan de rechterzijde de gezellige living. Links van de keuken komt u terecht in de dressing/bergruimte, met veel inbouwkasten. Hier is ook een kast met plaats voor was-en droogmachine. Er is een apart toilet aanwezig. De volgende ruimte is de ruime badkamer waar een bad met douchekraan/scherm en een dubbele lavabo aanwezig zijn. Daarna komt u uit in de slaapkamer (10m2) met plaats voor een dubbelbed en kledingkast. Tenslotte is er nog een kleine persoonlijke kelderberging (2,5 m2) en een gemeenschappelijke, smalle koer voor fietsen.

Alle ruimten zijn afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Alle renovaties werden uitgevoerd door erkende bouwfirma’s. De elektrische installatie werd volledig vernieuwd in 2014, alsook het sanitair, het schrijnwerk en de CV-installatie. Er zijn aparte meters voor alle nutsvoorzieningen. Verder is er overal dubbel glas/hoogrendementsglas aanwezig en zijn er recent waterdichtings-en isolatiewerken gebeurd. De ecotec gasketel van Vaillant is splinternieuw (2019) en is nog onder garantie.
Door de recente renovaties is dit fantastisch appartement instapklaar! Het is meteen beschikbaar.

Geïnteresseerden mogen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar via 0486/278.469 of via e-mail vanpevenagec@gmail.com

Van Stralenstraat 68 bus 1, 2060 Antwerpen

Slaapkamers: 1
Badkamers: 8m²
Living: 16m²
Keuken: 13m²
Garage: Nee
Tuin: Nee
Terras: Ja
Bewoonbare oppervlakte: 70m²
KI: €532
EPC: 348